Justja

Jaa det var lite hemskt i Grekland en natt, eller kanske en morgon. När vi vaknade efter första natten där var Roberts täcke/lakan spårlöst borta! Vi sökte i varenda vrå i lägenheten men inte en skymt av tyget... tills vi gick ut på balkongen. Där låg det... NÅGON hade uppenbarligen gått ut i sömnen!! FY, suicidekid, vad som helst hade kunnat hända. :S Haha och Lisa vaknade upp en natt ståendes i dörröppningen till deras lägenhet, topless!!!! OOPS, ingen vet hur länge eller långt hon hade gått men... roligt! Haha.

Förresten, några roliga och fula bilder från den där veckan:



Lipsyl-mannen och... ja?






Jag när jag sover, inte så jävla söt. :S HAHA!






Hahahaha! :D







Någon vill spy.






It's over

What happens at PDOL, stays at PDOL... haha! :D

Det gick ju råbra för oss, tycker jag!! Vilken kick! Och The Breeze The Breath vet hur man showar på scenen. ;D Himla härligt! Det har varit en ära att få vara med på dehär, tack allesammans. =)

Och dagen blev ju inte sämre för att vi fick gratis inträde, gratis buffé, gratis alkohol, gratis SNACKS<3, osv... dock kunde jag inte stanna och nyttja min fria kväll på grund av jobb imorgon (som vanligt). Men men, det kommer fler dagar i livet! =)

Efter worket imorgon far jag och Bobban till stugan. Så vi hörs väl någon dag här framöver... hooooojj!

Grekalemania

Ja då skulle man berätta lite om resan då...=) Men vet som inte vad jag ska säga? Ni vet ju hur det är; sol, bad, god mat, party, 30 grader i skuggan, glassigt... inget undantag denna gång heller. Dock tror jag att jag fått aids pga att jag klappat vartenda djur jag sett. Utom sjöborren och fladdermusen.

Orkar aldrig i livet he upp alla bilder nu, så dom får komma lite eftersom helt enkelt.





Paus i bilandet @ campingen i Uppsala.







Fortförande Uppsala, nere vid ån.






Pizza @ Sbarro på Arlanda, inte så jävla äckligt kan jag meddela.







Vattenlandet på Star Beach.







Alfapet på balkongen under kvällskvisten.






En morgon när jag vaknade hade min underläpp svullnat upp, anledningen är fortförande okänd. Det höll i sig tills nästa dag.





Jag chillar i poolen och min bror är precis påväg att förstöra allt för mig.






Bar-night.






En marknad och en mamma!






Överrasknings-champagne på mammas och pappas bröllopsdag. (Ni får vrida skallen för jag orkade inte).





Sjöborren borris som ingen ville älska.






Pappa berättar rövarhistorien om då han en gång på Kreta mötte en jättespindel...






Ägget taggad för hemresa...=( int







Okej jag laddade upp fler bilder än förväntat... men det kommer ändå fler. Har ett par stycken SKITROLIGA som man vill dö åt!!!! :D I alla fall jag... men ni får väl se dom sen...

Hold your breath.


Here we go!

Jaha, sista inlägget innan avfärd då! Det är upplagt så att vi kör bil härifrån imorgon, alldeles för tidigt för min kropp, vi roadtrippar heeeela dagen och sen övernattar vi i en stuga i Uppsala. Söndag morgon drar vi oss mot Arlanda, 17.15 går flyget om jag minns rätt. Håller tummarna på att allt går lika bra som det brukar! =) Äntligen får jag träffa papi. <3


Vill säga ett par hedersord (?) nu...


Hoppas ALLA jävlar som ska delta i Sofias 18-årsfirande får världens roligaste helg!! Jag är måttligt avundsjuk kan jag ju säga. Men jag vill att när vi kommer tillbaka, ska det bli ett jävla liv och jordens största party! Önsketänkande alltså...

Och hoppas verkligen det går bra för TBTB-kören på Trästocks... känns faktiskt riktigt pissigt att inte kunna vara med då. Men men, ses på pdol istället! ;P




Kanske kommer ett inlägg från Kreta någon kväll då jag känner att det finns tid för det, jag tvivlar men man kan aldrig vara säker! ;)

SOL OCH PARTY 24/7, HERE WE COME!!!!!!!!!! :D

Hälsningar 2 u.t.v-ungdomar på jakt efter halabaloo  

/ses om typ 11 dagar PUSS

MåååL

Nu har jag äntligen målat klart tavlan! :D Det var alltså Berith och Janne som ville ha en tavla ovanför deras säng, typ en palm i samma stuk som tavlan jag gjorde åt Bobban (  ). Vet inte riktigt om det vart det där stuket, men helt okej ändå!




Så nu ska vi åka iväg, lämna den hos Bobbans parents, picka up Bob himself, köpa strandsaker på Maxi, äta mat, packa det sista och chill out... blir en tidig morgon dagen efter denna kan jag meddela! Men det dimper nog ner ett till inlägg innan vi drar tror jag... har ett par saker jag vill säga! =)

PEACE OUT

The Breeze The Breath - Plans




Bilder säger mycket

1. Du för omkring ett år sedan



2. Du och en bästa vän



3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig visat



6. En dag som du minns



7. En konstig bild



8. En bild som väcker känslor



9. En plats du saknar



10. Någon du litar på



11. Någon du saknar

  

12. Någon du älskar



13. Något som betyder mycket



14. Någon du tycker är snäll



15. Något du vill ha

   

16. Något som får dig att le

  

17. Något som är viktigt för dig



18. Dig själv nyligen



19. Dig själv för längesen



Bara för att

En härlig bild från midsommar i Klutmarksstugan. =)





Man vill ba hoppa i plurret...:)

Klut <3

Hej alla glada!!!!!! :D MUMS vilket dygn! Igår drog jag, Amdy, Bobban och Alle till stugan i Klutmark. Vi myste på altanen, prataskratta och dedär, grillade mashmallows, var ute på vattnet osv. Hur chill som helst! =)



Fast min mashmallow blev inge bra.




Amdy hade tekniken.




Gunne, måttligt intresserad av tv:n.




Chill på altanisen.




En nöjd.




Och på natten när vi drog ut i kanoten... vääärldens största plask hördes typ 50 meter ifrån oss! Som om någon kastade en råstor sten. Megaringar i vattnet... DET VAR EN BÄVER! :D nöffnöff.





En söt tjej jag hittade i kanoten.




Fotboll vid 2-snåret. Rätt otaggade. :O





Och morgonen efter kände Gunne att han hade all rätt att väcka allihopa klockan nio. :) Tack Gunne! Så snäll!




Hemvägen, fiint! :]





Och idag har jag och Bobban varit på Vitbergsbadet! Hahaha, har flera vittnen till att han sagt senaste veckan "men det är ju tråkigt att bada". Det är ju kanske trots allt bra att han inte har några förväntningar på något, för jag har aldrig sett någon så taggad som han var idag!!! "VÅGORNA!! OM FEM MINUTER!! VI FIXAR EN BRA PLATS I VATTNET!! BADA MER!!" hahaha så det var jätteroligt. :D Men hemvägen därifrån blev misslyckad. :/ För Bobban gick barfota till bilen och trampade på något, det blev ett litet hål i hans fot där det rann ut blod. :S Sen när vi komme hem kollade jag och det är en liten mörk grej man ser igenom huden... sitter ganska djupt. Föreslog att han skulle fara någonstans för att ta ut den, men nää han tror att Berith kan fixa! Får väl hoppas hon kan trolla...



Jag vet man ser nästan ingenting på bilden men det är faktiskt där!






Plingplingpling!
Ps: kolla in ALLA på denna bild hahaha!:

RSS 2.0