Den-lurade-teckningar

Aj aj aj, nära ögat! Mammas väninna är här med sin 4-åriga dotter. Flickan fick vara i mitt rum och leka, dock fick hon olyckligtvis syn på några "den-lurade-teckningar" utan att jag visste om det... jag hörde bara ett rop från rummet:
- Mamma!! Kom får du se en teckning!!
Jag hade ju då ingen aning om vad hon fått tag på, så jag sprang in och kollade. Paniken! Mammans steg hördes ner för trappen och jag knölade in papperet i min ficka och försökte få ungen på andra tankar:
- Vill du ha ett gose-djur????????? Ja kom ska vi se!

Och det funkade. PJOH. Hade skämmits ihjäl om ungen lyckats visa den vackra teckningen för sin mor. På papperet fanns bland andra:

     

Jag hoppas flickan blev lurad också, måtte hon vara för liten för att fatta vad hon såg.

Mitt år och min vecka!

Haha okej nu blir det ett konstigt inlägg men jag VILL försöka förklara!

Det var så att idag pratade jag och Bobban om hur man tänker sig ett år, alltså hur det ser ut i ens huvud. Och såhär har i alla fall jag alltid tänkt:


image310



Som ni ser, sommar är högst upp och så går man som motsols. Såhär har det alltid sett ut i mitt huvud och jag har som inte tänkt på hur andra ser på saken, därför kom det som en chock då Robert förklarade att VINTER var högst upp på hans cirkel!! Och så går han MEDsols!! Helt ofattbart för min del haha!

Och en vecka ser ut såhär för mig:


image311



Och för Robert är det bara en lång linje med dagar som aldrig tar slut! Haha, så himla hemskt. Säkert ingen som fattar detta, eller har ni andra också bilder i erat huvud på hur dagar och år ser ut? =) I wanna know!! Tycker det är fascinerande haha. :D


Var som bara det, pusshej. :)

Vad är Långben?

Alltsååå... vi som hade tänkt börja vakna tidigare på helgmorgnarna för att fånga dagen. Och vad händer, joo vi stiger inte upp förrän halv två. Får väl göra ett nytt försök imorgon. Blev i alla fall en mycket god frukost: plättar med glass och hallonsylt! MMmM synd bara att jag blir så äcklad efter ett par stycken. :S

Sedan såg vi slutet av Älskling, jag förstorade barnet som gick på TV. Då kände jag suget efter att se Godzilla, hur länge sen som helst ju! Den var väl bra, som jag minns? Får styra någon dag här framöver. =)




Läste en Kalle Anka-tidning här och hittade en sjuk ruta! Ni ser ju skylten till höger...



Men Långben är väl också en hund? Ellerrrrrrr?





Melodifestivalen ikväll, eller hur. =) Hej så länge!
/Ständigt trött tjej


RSS 2.0