SMS-utmaningen... ghhh

Kom på att jag blev utmanad av Linda för ett tag sedan...



Så här går det till:
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna genom att skriva en mening ur ett sms, fråga 1 - första meningen i första sms:et. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, osv.
4. Utmana ett par personer.


1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Mitt liv skulle inte vara komplett utan dig.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Står nu på bastuträsk tågstation.

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Valborgs?!

4. Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
Tja, sms:a med mig? =)

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Kom o öppna

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Det är lugnt, Kul:)

7. Vad vill du höra mest av allt?
Hej, har du fortfarande kvar det här nummeret? :-P

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Jag äter spansk chokladpudding till frukost.

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Hej vi åker med bussen vid 12 från stan imorrn, vi möts där typ 20 i typ :) ?




Ingen lär väl orka men jag utmanar typ Karro, Amdy, Mackan, Sofiorna osv!

Venezia

Haha okej för alla som har missat det så ska vi i Espri alltså till Venedig i övermorgon. Ska vara med i en kör-tävling och sjunga bland annat en rätt avancerad låt som heter Biegga Luothe. Däremellan hinner vi väl med andra nöjen, äta god mat och bara njuta. Kommer hem söndag/måndag natt om allt går som beräknat. Går rykten om 20-25 grader när vi är där, blir rätt skönt om jag får gissa!

Då vet ni mer. ;)



Smiley

Här är två klipp på vår sötnos. :) Ett när hon är crazy och ett när hon är pussglad.





Wonderdog

Stämningen i huset är nästan obeskrivlig men jag kan göra ett försök.

Det är som om någon just fått barn och kommit hem från BB. Alla vill titta, stryka och hålla. Även om hon bara ligger helt stilla kan man titta på henne hur länge som helst, den lilla ängeln.

Jag sov med henne uppe i köket inatt, så hon inte skulle känna sig så ensam om hon skulle vakna. Hon var så duktig och vilade hela natten, till hälften i hennes eget lilla bo och till hälften på min madrass. I morse vaknade jag av ett litet gnyl, hon var rakt framför mitt ansikte och bara såg jättefin ut. :) Sen började hon slicka min näsa och kröp ner under täcket, myste bredvid min mage.


Pappa som inte ens tänkte gilla hunden föll också. :)





Piteå

Hahah alltså denna tripp!! DENNA TRIPP säger jag bara! Kan sammanfattas med shopping, dejting, bad, pizza och skejt. Och även ett livsavgörande problem... utifrån vårat perspektiv. Bilderna får tala! Observera vad som händer i mitten/mot slutet av bildberättelsen...






Oförglömligt alltså. <3

Little miss sunshine

Hittade en väldigt fin bild på Smilla på hennes uppfödares blogg. =) Gud vad vi längtar! Så himla fin hon är. Den andra valpen på bilden är hennes bror, fortförande till salu! Ta chansen, han är supersnäll! :D Kröp upp i mitt knä på direkten, myste och somnade. =) Aw.



Backstage

Hejsan people! Tänkte nu ta och berätta om mitt halverst underbara dygn.

Känslan efter konserten igår är näst intill obeskrivlig! Så jävla härligt, allt gick så bra. =) Jamen i alla fall... var ett tag i Sofias brorsas lägenhet, sen en stund på Olles. Efter det gick jag och killen till musikfabriken för att slagga, TÄNKTE VI... i lokalen vägg i vägg var det några som repade, hela natten. På Smoke on the water. Kul!! Efter några timmar var det bara att bryta sig upp för att bege sig till skolan, iförd gårdagens utkletade scen-smink och party-outfit. Blev även frukost på Doris... hahaha. Ni kan ju tänka er hur fräsch och kry jag känt mig idag! Fast allt som allt var det ändå positivt för att jag fick mysa med min bejbeeh... wiioo! <3

Förväntar mig tusentals bilder och filmer från konserten, så snart lite människor sätter ingång och skickar. ;) Här är i alla fall lite backstage-bilder, som jag återigen stulit från Emelie. ;D




OCH jag måste få säga att det har varit riktigt roligt att ha med Cissi den här veckan! För er som inte vet så gick hon i vår klass i ettan, numer har hon fått pyssla på med våra frisyrer. ;) Hon längst ut till höger alltså!


















PS vi girls delade på sminket sen. =) Worth!
Och hörni, pappa tar minsann trappen haha!

Lilla varelse

ÅååååÅÅÅHhhhHh!! Vi var nyss och hälsade på vår blivande puppy med familj!! Fy saatan säger jag bara! Kan ju aldrig ha sett något sötare!! :D :D Valparna var HÄLFTEN så små som vi trodde! Och Smilla är minst av alla i kullen och även busigast, energin tog aldrig slut! När hennes syskon däckade fortsatte hon bara att hoppa runt och slicka oss i ansiktet, det var helt underbart. Hon är perfekt. Jag vill grina! =) Asså ni fattar inte! MNAAW fortförande någon vecka bort, shit vad jag längtar!


Ååh pluttan. Tejpade öron för att dom ska bli fina. Men guud så söt! Bedåååårande! :D ÅH.











Bild tagen från uppfödarens blogg. :)

Vaxning i estetarsoffan

Nu är alltså halva klassen i Byske och myser. Jag sitter hemma och mår dåligt. Skulle inte ha ätit den där kladdkakan idag... eller glassen... eller jordgubbsmjölken... plus att *en dewd* har fått magsjuka, så jag är i riskzonen. Fan vad ball. TV:n blir min vän ikväll alltså.

_______

Kan lägga ut en äcklig bildserie när jag ändå sitter här.
KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS, VERKLIGEN!! hahah.



Bildregn


Våra duktiga killar.


Simon med Karros brillz.


Hot gaal. Älska nya-ensemblerummet-väggen btw.


P.I.M.P.


Patrik i en främmande värld.


?


Så himla söt, Amanda Lu! :D


Sandströmmarna, Lu i mitten (hehEh).


Martina med sitt nya hair-do.


Adam (snäll).


Posing Bob.


Ännu ett frågetecken.


Fantastiska Ogge! :D


Aulan är totally våran. :)


Glada personer (jag menar kolla ba på Viktor).


Scenbygget börjar, alltså får ni inte se mer! ;)

Gumman!

Åh, JA! Redan om två veckor hämtar vi henne!! :D Lillkorven.



Så pluttig och trött.


Mamma vill att hon ska heta Smilla, jag vill att hon ska heta Ariel (Ariel som i sjöjungfrun, inte tvättmedlet). Jag har en känsla av att min vilja inte kommer nå ända fram... MEN VILKET SOM, HON ÄR EFTERLÄNGTAD. Pusspusspuss.

Did you believe it?

Hejsan allesammans! Fanns ingen tid för att blogga igår, men jag skulle ändå vilja berätta om min fantastiskt mysiga gårdag. =) Here it goes.

Hela dagen gick naturligtvis åt till att repa, allt blir bättre och bättre. Klassen är bara MMmmM!! Sen, en liten middag på Dallas... gött såklart... efter det bar det av tillbaka till skolan igen för genomdrag av alla låtar! Med kläder och allt! Och hiiimmmllar så bra alla är, det blir kanoners!! :D (SYND för er som missar konserten säger jag bara). Vid 20.00 var vi väl klara med genomdraget i alla fall. Därefter satte vi oss ute i korridoren och bara myste, skrattade och hade en trevlig stund!





Efter chillet beslöt vi oss för att köra kurragömma med dunk ute i den mysbelysta centralkorridoren. Till er som undrar: det var huuur ball som helst!! :D Rekommenderas starkt! Indiansmyg nästa...

Sen for vissa till Olles, vissa for hem.
Men jag gillar er alla. :]

RSS 2.0