Råttan i pizzan

Ni har väl någon gång hört skrönan "råttan i pizzan"? Eller någon liknande händelse som kanske lite för många verkar ha varit med om... alltid är det någons kusins morfars syster eller nåt som varit med om samma sak som din bekantings frisörs dotter. Samma absurda händelse. Och nu fattar jag hur sånt här uppstår!!...

För, igår berättade jag för Bobban att min mammas arbetskamrats kusins son blev knivskuren och dog för ett par dagar sedan. I morse när vi åt frukost sa han:
- Vet du, min mammas arbetskramrats kusins son dog för ett tag sedan av att nån knivhögg honom!
Jag vart som arg, "driver du? det där sa JAG!" och Robert blev förvirrad över min reaktion. Haha det visade sig att han TRODDE att han hört det från någon annanstans!

Sen så har vi ju klassikern:
En yngling går in på ett café (oftast Stigs) och tänker köpa en chokladboll. Personen ser att expediten bakom disken är mörkhyad, och börjar tänka "nu får jag INTE säga negerboll, INTE negerboll, INTE negerboll..." Väl framme vid kassan får personen ur sig: "en chokladneger, tack!" Och så blir det jääättepinsamt och hemskt...

Grejen är bara den att det här ska ha hänt min förra parallellklasskompis bekanting, men även Bobbans kompis kusin, och även Tobbe berättade samma story för ett tag sedan. Sammanträffande? Tror starkt på att alla omedvetet snor varandras berättelser. Men det är som kul. :D

Kan rekommendera boken Råttan i pizzan, finns massor med hemska berättelser som hänt "väldigt många"...;)

AM Car - Remembering Sunday

Hahahaha!! Jag DÖR åt bilderna!! :D Men ja här är i alla fall vår lilla inspelning, observera att vi gjorde typ 1 omtagning! Allt för att få den rätta, ärliga live-känslan...

Och ja, har lagt upp en video förut när vi körde den live men nu är det ju som lite finare kvalla på ljudet!...

Och för er som undrar så är det Amdy som spelar på gitarren och sjunger större delen av låten, medan jag lägger stämmor och tar en vers på slutet. EnjoY.








Leaning now into the breeze
Remembering Sunday, he falls to his knees
They had breakfast together
But two eggs don't last
Like the feeling of what he needs

Maniac on the floor

Mjölk + glass + mixer = milkshake = falskt. Fattar inte vad jag gör för fel?!!
Jävla skit.

Chips + dipp + cola + scrubs = ikväll = sant. Ska försöka slumra tidigt, sov bara mellan 8-11 i morse. =/ Jag är ovärd.







Hahahah, 0:53 får mig att stå ut ytterligare fem sekunder i detta liv! She's a maaniac, maaaaaniac...<3<3

Hoppas jag har feber imorgon.

Hallelujah på Brogården

Japp, här är ett litet klipp från sjungningen på Brogården. :) Tyvärr avbröts filmandet på grund av att kamerabatteriet höll på att dö.






Vadå missbrukning av vibrato... men det GÅR fan inte sluta!! =/

Vilken färg?

Avslöjade mina mörka hår-planer för mamma idag. Hon tog det typ hårt, vilket även fick mig att bli osäker! :S Vet som inte vilken färg jag borde ha längre.


Blont?


Ljusbrunt?


Mörkbrunt?


Olika?




Var inne på mörkbrunt, men tänk om det blir kataztrof? =( Och man blir ju så pale...

Kan inte alla bara säga sin ärliga åsikt? Även om jag ska *fÖLja MiTt eGeT hJäRtA* så tror jag att det skulle underlätta en del om jag fick lite tips osv. Vet att det är himla lätt att döma på avstånd också, så come on! =)

5 januari

2 år! :)











Blir klassikern ikväll, resturang och bio.

Nyårs

Gott nytt år allihopa! =) Hoppas allas gårkväll var lyckad. Själv hade jag det mycket trevligt tillsammans med en massa friends + brorsans polare i vårat mansion. :D


Lite bildZz...=)






 Den underbara bålen. :D




Sen var det ju hockey... tror det aldrig varit så många människor i mitt rum samtidigt, någonsin.




Efter en kväll som innehöll det mesta blev det slumberparty! Jag, Sofialu, Amdy, Simon, Bobban och Aho myste nere på rummet. Egentligen var ju Sofiahed där också, fast på en helt annan våning så att säga. ;)

Sov stundvis mellan 5 och 15. Detta blev vår frukost/lunch/middag:




Not bad. ;) Sen droppade folket. Jag och Bobban har bara slöat fast för någon timma sedan tog vi tummen ur, for och hämtade pizza och bosatte oss i hans place. Blir typ film snart! :)



Btw, under det nya året har jag hunnit:

Ramla och skrapat upp tån
Bränt handen i ugnen
Slagit höften i nånting (den är blå iaf)
Förlorat några naglar


Hejdah.

RSS 2.0