Jag är förlorad, börjat kalla plättar för pannkakor





Har haft en så fin helg. Nu börjar den dock lida mot sitt slut, men dagens väder har tack och lov gjort stämningen lite lättare. Det börjar mörkna utomhus igen. Imorgon börjar en ny vecka som förhoppningsvis ska gå lika snabbt som föregående, sedan styr vi planet mot huvudstaden och möbelmässan. Kanoners!

>


It was only just a dream

Tror jag skippar resten av den där listan, var liks inga roliga ämnen kvar. Håller på att städa för fullt eftersom jag verkar få finbesök redan imorgon. Ska hänga tvätt och sedan utföra dagens mission - boka och betala rum för 4 på ett vandrarhem i Stockholm. Tiden har gått fort och det är fan nära nu, längtar!!



25 – En första

En första. En första vadå? Ofta man minns ens första vad-som-helst. Näe jag är helt tom i skallen, skippar nog denna. Om någon av er har ett förslag så är det bara att droppa en comment.

Hurts

Så fruktansvärt tjusig röst. Vilken fin refräng. För övrigt så spelar dom i Finland imorgon.


24 – Det här får mig att gråta

När jag får en fucking TOM mozzarellastick!!!!!!!
Utan ost i!!!!!!! HAHAHA detta inträffade idag!



23 – Det här får mig att må bra

Familj/släkt, vänner, hundar, solsken, doftljus, Scrubs, mys, fina ord, musik, dusch, helg, glass, skratt, shopping, massage, mozzarellasticks, sång, avslappning, vår/sommar, familjemiddag, sovmorgon.





Den här veckan får gärna gå fort. :]

Några bilder från gårdagen

Väääldigt kul gårkväll! :D Måste säga att middagen var det bästa i livet! Buffé med kyckling, fläskfilé, olika pajer, skaldjur, varma grönsaker, sallad, kroketter, fisk, asgod sås, bröd... naturligtvis var man tvungen att smaka på allt. Och så rulltårta med grädde och bär som efterrätt. :) Skulle vilja spola tillbaka tiden och äta igen! Aja efter maten rörde vi oss mot aulan där det var dans och allmänt party! Spåra fritt med valfria rörelser... efterfest på elevhemmet sedan huvudvärk och därmed hemgång! Tack allesammans, ni var sååå tjusiga! :D















22 – Det här upprör mig

Snabbt inlägg för jag måste iväg typ nu. Jag må ha druckigt två glas vin men det hindrar mig inte från att bli upprörd på... typ lärare som är så rädda, som är på fel plats, som försvarar sig, ger "säkra" svar när dom egentligen inte vet vilket leder till att man bokar 2-3 nätter extra boende som för en student blir väldigt dyrt eftersom 600 kronor inte bara flyger till en. Fan sluta försöka veta saker!!!!!!!!! Sluta vilja att alla ska gilla dig!!

Sen blir jag så upprörd av skitsnackare. Snacka skit får man väl, om det är om någon man känner eller Hitler etc. Men när det är folk man inte känner och framför allt SINA VÄNNER så blir jag bara förbannad. Har själv brutit med en person som var sån, när vi var med varann och VEM SOM HELST kom på tal var deet typ direkt "HON ÄR SÅ JÄÄÄÄVLA FUL!" om en helt vanlig människa? Som ser helt okej ut, om inte mer? Och eftersom den här frustrerande personen snackade skit om sina kompisar hela tiden så tänke jag; jaha, vad säger hon om mig när JAG inte är med då? Sen ville jag inte vara i det sällskapet mer... ni som är sådär suger så jävla mycket energi!! Varför inte bara lära sig leva med människor?? ÅÅÅå. Kanske lätt för mig att säga för att jag inte "hatar" någon... men seriöst skärp er, ingen mår bättre av ert beteende. Framför allt inte ni själva.



21 – Det här vill jag bli när jag blir stor

Önskar att jag själv visste! "Inredare" antog väl en del att svaret skulle bli. Men som sagt jag vet inte om det är något jag vill jobba med, forever and ever vareviga dag... vi får se helt enkelt.

Annars vill jag väl bli asbra på nånting. Eller bli rik. Eller bli odödligt snygg. Eller ba världens bästa människa att ha att göra med? Lät ju bra, ställer nog in siktet på det!



När jag var liten och "jättefantasifull" ville jag bli städerska den dagen jag blev stor. Why???

20 - Min dag i bilder

Inte den mest händelserika dagen men...



Överträffade mig själv i morse genom att SKIPPA SOVMORGONEN!!!!!!! JEPP!!!!!!! Så redan halv nio gick jag till skolan för att vara duktig istället! =)



Gjorde klart min skiss (ojämn pga nymålat).



Hade redovisningar, fick en ny uppgift. Stannade på skolan till halv fem.



For hem och gjorde fattig middag... har bara handlat 2 gånger sedan jag kom hit den 10e! :S Haha!



Nya uppgiften är till imorgon och mitt bord ser ut såhär just nu. Så ni förstår säkert vad jag gör resten av dagen. :)

19 - Jag som liten

Var väl som alla andra ungar. Glad för det mesta, beroende av Marabou mjölkchoklad och älskade My Little Pony samt Den Lilla Sjöjungfrun. Vet som inge mer, ma&pa har ni nånting att tillägga?? Eller justja, vid typ 6-årsåldern trodde jag att det var jag som kommit på låten "januari börjar året, februari kommer näst..." bra där!



That's meeee

Tja blogg3. Sitter med ett gäng på skolan och gör lite uppgifter. Söker inspiration på nätet just nu, går sådär. Vill bara få klart allting så jag kan gå hem och lugna ner mig. Tur jag har sovmorgon imorn!



18 - Dåliga vanor och laster

Det sämsta med mig borde vara att jag mobbar mig själv psykiskt 24/7, utan att ens tänka på det. Berömmer aldrig mig själv, kritiserar mig istället och felen lyser starkare än de saker som är bra. Och det är som reflexmässigt, att jag alltid väntar mig det värsta och därför ser pessimistiskt på så mycket, det hindrar mig från att våga. "Hon är liks bättre än mig på det där", "han kommer ändå inte gilla mig", "jag kommer inte klara det". Det är jävligt, man skulle ju aldrig säga så åt någon annan, varför då säga det till sig själv? Men det är också en sak som jag jobbar på, och jag siktar på att lyckas den här gången! ;D



17 - Ett favoritminne

Bästa minnet ever måste ju föralltid vara skolavslutningsdagen när vi gick ut 2:an. Det var världens bästa väder, lärarna bjöd på glass och sen drog större delen av klassen ner till älven och bara njöööööööt av livet. Drack bira, åt pommes, badade (för min del), och så kom såklart OLOV OCH BÅTEN! Så vi gled runt lite och jaa... livet var bara så jävla underbart! :D



Jag saknar oss! :D (För övrigt helt sjuuukt att jag haft sådär långt hår, varför såg jag inte det DÅ???)





16 - Det här har jag ätit idag

Innan någon freakar out över hur liten mängd dagens mat består av så måste jag först och främst få bekänna: jag ljög för er, jag förtärde alkohol igår (och shejkade ass på Umpitunneli för den delen). Och dagen efter brukar jag vilja spy bara av att höra ordet mat. Så det är bara därför! :]



Frukost sådär vid 14-tiden.


Max med P-boy och Skenhelig.


Och så lite kvällsfika.


Det blir en bättre dag imorgon! :)

Det är svårt att inte skratta med ;D


15 - Mina framtidsdrömmar

Jag vet inte vad jag vill med min framtid. Såklart jobba med någonting man trivs med, bo i sin drömlägenhet och sånt där. Men det finns ingen plats eller så som jag känner att jag bara MÅSTE besöka. Lite tråkigt kanske. I guess att det enda målet jag har är att jag SKA gifta mig. Och fyfaan vad jag ska gifta mig, jag ska vara så jävla kär och allt ska vara perfekt (håller tummarna för att man inte har en ful-dag då), hoppas min nuvarande klass vill inreda. ;) I alla fall så är det nog det enda i livet som jag skulle känna mig riktigt ledsen över att missa. Det är ju som en av de största milstolparna. Och jag vet ju att jag inte är den enda tjejen som tycker såhär. ;) Hehe. Men vi kan ju hoppas att det är några år till dess och att man blir mogen för något sånt nån gång...



Nu bär det

Haha världens bästa! (Y)



14 - Bloggfavoriter

Mina bloggfavoriter... hmmmm! Jag kan ju inte påstå att jag är speciellt besatt av någon blogg. Det kan vara kul att gå in på Kissies ibland och kolla om hon uppfyllt sin dröm om att se ut som en seriefigur ännu. Tjuvlyssnat och Tjuvtittat är alltid roliga.

Fast jag vet! Hehehhehe. En blogg som får mig att fnissa i min ensamhet, ibland lite högljutt. Ingen mindre än Satinas.blogg.se, Tinne Ömme! Känn pressen! Gå in och bli glada nu allesammans!



13 - Mitt hem

Det finns två platser här i världen som jag kallar för "hem". Det är då lägenheten här i Haparanda. Och såklart huset på Tjädervägen i Skellefteå. Lägenheten har ni redan sett en massa bilder på i ett inlägg. Och huset har det ju matats bilder ifrån under alla år, så ni har nog ganska bra koll på hur det ser ut! Hälften av er har väl varit där ändå.



Och nej, köksväggen är fortförande inte färdigmålad. ;)

12 - I min handväska


11 - Mina syskon

Jag har ett syskon. En storebror född -88, André heter han. Vi var riktigt tajta under våran uppväxt, SOM jag såg upp till min storebror! :) Allt han gjorde var magiskt och han visste så himla mycket jämt, om allt! Och jag litade blint på vartenda ord han sa. Till exempel när han berättade för mig att han var Stålmannen. Jag började störtböla eftersom han "var tvungen att åka upp till sina riktiga föräldrar i rymden".

Lite halverst otippat började han fordons på gymnasiet (ingen klassisk fordonare med lös fulla käften dock), jag som hade tänkt mig honom som någon slags forskare eller nya Krokodiljägaren i framtiden... i alla fall så ledde det till att han idag jobbar på Bildahl i Skell, jag vet inte hur många bilar han har. I våras flyttade han hemifrån för första gången direkt in i ett hus med sin gurl, nu har dom hund och katt och alltihopa!

André är kanske världens snällaste person, ofta lite FÖR snäll och kan inte riktigt säga nej. Han är så himla rolig också, jag kan hålla på att avlida av skratt bara han säger någon liten grej. Han är lite av en entertainer kan man säga! Och liksom jag kan han fastna framför diverse naturprogram i ett par timmar. Jag är stolt över honom, bättre bror hade jag aldrig någonsin kunnat få! :)



Jodu det här med seriösheten.

10 - Det här hade jag på mig idag




Baseballtröja, linne och stentvättade jeans. Inte så mycket att se. Bättre än ingenting i och för sig hehe. ;) Fast nu har jag mjukiskläder. Byter alltid till det när jag kommer hem, tajta kläder är obekväma.

Skrattade så det höll på spruta ur näsan

- Varför är det ingen som har is i ölen egentligen?
- Men det är väl för att man, eller någon, eller vi alla, tycker att det blir för blaskigt då.



09 - Min musiksmak

Vad finns det att säga om min musiksmak. Den är hur blandad som helst. Kan dock utesluta hårdrock och techno tror jag, annars är jag öppen för det allra mesta. Maroon 5 vet ju dock how to do it right. :}



08 - Ett pinsamt ögonblick

Det är inte mycket jag tycker är pinsamt, och om jag skulle tycka det så förtränger jag det för jag kan inte komma på något vettigt att skriva under denna rubrik...

Så jag lägger istället upp ett klipp som säkert många andra skulle anse vara pinsamt, det är från en efterfest hos mig i somras då jag får ett utbrott. ;) Enjoooy!



07 - Min bästa vän


06 - 10 saker du inte visste om mig

1. Jag älskar Animal Planet
2. Jag har ett tandsmycke sedan jag var typ 10 år (när fan ska det lossna?!?!..)
3. Att borsta tänderna är för mig ett jävla projekt, minst 10 min
4. Tycker mjölk är skitäckligt
5. Har jättesvårt för att ta in/följa/komma ihåg instruktioner
6. Är riktigt klantig just i köket, cursed area
7. Jag är råbra på att komma ihåg datum
8. Jag har aldrig hållit på med någon idrott
9. Jag är så satans svartsjuk
10. Jag är en sjöjungfru




05 - Vad är kärlek?

Vilket sammanträffande i och med dagens datum. Kärlek är: det bästa och det värsta. Något man kanske inte ska lägga för mycket vikt på eftersom det är lätt att bli stensårad. Men det kan vara rätt ball om man träffar helt rätt! Hittar man någon som får en att känna sig LYCKLIG, så borde man ju hålla sig fast vid den. För det är värdefullt.

Eller så väljer du själv och skapar en egen uppfattning.

Ge aldrig bort hela ditt hjärta för det du får tillbaka är aldrig helt.




04 - Min önskelista

Too bad att julen är förbi, har som ingen önskelista nu... förutom fred på jorden, miljonvinst och andra realistiska saker. Fast jag önskar att min systemkamera kunde börja leva igen! Alternativt att jag hittar kvittot eftersom garantin inte gått ut än. Men ordningssam som man är så är det såklart lost in space.



Julen

Har ju föfan inte skrivit någonting om julafton som var. Den var trevlig i alla fall, med släkten som vanligt och sådär, kanske lite för mycket mat till och med hehe. Julen börjar ju vara rätt "vanlig" numera, ingen direkt speciell stämning. Så det är många som börjat gnälla och "hatar" julen nu haha, rebeller dära...;) Personligen tycker jag att alla tillfällen med släkten är jättehärliga och bör tas vara på. :) Fick väldigt fina klappar den här gången också; spikmattan, våffeljärn, kaffebryggare, pengar, orgasmatron, symaskin osv. Men bäst av allt måste ändå ha varit min onepiece!! ;D Tack plutt. =)




03 - Mina föräldrar

Mamma Annica och pappa Jörgen. Lever tillsammans och är gifta sedan en miljon år tillbaka. Mamma jobbar som lärare och pappa bygger ihop säkerhetsväskor. Asbra föräldrar! Kunde kanske dock ha varit lite strängare mot mig här i livet, är ju så "bortskämd". ;) Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om dem utan att det blir för mycket. Men ni som träffat fader vet säkert att han gillar att försöka skoja om allt och göra olika "smarta uppfinningar". Och Grekland är hans liv. Och mamma är typ världens trevligaste mot alla! ~*sLuT*~




02 - Min första kärlek

När man var liten så var det vanligt, i alla fall i min kompiskrets, att man hade någon man var "ihop" med, och gjorde slut med. Och blev ihop igen. Och så slut igen. Osv, i evighet ungefär. Allt skulle ske via lappar i alla fall. Min göra-slut-bli-ihop-med-kille var Alle Falk, så jag tror han får räknas som "första kärleken" haha. ;D



01 - Om mig

Ja vad finns det att säga om mig som ni inte redan vet. Caroline Nyström, född 1990. Har bott i Skellefteå i hela mitt liv tills i höstas då jag flyttade ännu mer norrut, till Haparanda. Går på Sverigefinska Folkhögskolan där jag läser till inredare.

Jag vet inte riktigt hur jag uppfattar mig själv. Är väl snäll... ingen skitsnackare i alla fall som dömer någon efter första mötet. Ger alla en chans och väljer att se människans positiva egenskaper. Jag har nog med problem med mig själv haha. :)

Gillar... inredning såklart... att rita, äta, festa, sjunga, mysa, shoppa, hålla på med hår. Jamen vanliga grejer. :} Är väldigt pysslig av mig.

Kommer inte på nåt mer! Så jag frågade en annan. :] Som säger:

"du är dig själv bland folk
du kan prata om allt med alla
du har medkänsla även för folk du inte känner
du är snäll mot dom som är snälla
du snackar inte skit om dina kompisar"

Låter väl bra!



Listan

Ska avverka denna lista. En punkt för varje dag, kanske kan hålla bloggen lite mer levande. Kommer strax!

01 – Om mig
02 – Min första kärlek
03 – Mina föräldrar
04 – Min Önskelista
05 – Vad är kärlek?
06 – 10 saker du inte visste om mig
07 – Min bästa vän
08 – Ett pinsamt ögonblick
09 – Min musiksmak
10 – Det här hade jag på mig i dag
11 – Mina syskon
12 – I min handväska
13 – Mitt hem
14 – Bloggfavoriter
15 – Mina framtidsdrömmar
16 – Det här har jag ätit idag
17 – Ett favoritminne
18 – Dåliga vanor och laster
19 – Jag som liten
20 – Min dag i bilder
21 – Det här vill jag bli när jag blir stor
22 – Det här upprör mig
23 – Det här får mig att må bra
24 – Det här får mig att gråta
25 – En första
26 – Mina rädslor
27 – Detta skulle jag göra om jag vann 1 miljon kronor
28 – Det här saknar jag
29 – Min favoritsemester
30 – Om det här vore min sista dag

Forts.

Augusti
Kräftskiva hos Amme som fyllde år. Majkens födelsedagsfest. Miz och mörkerkubb i Simons stuga. Jag, Källman och Matte rännde ute på nätterna och spelade in vår cp-film. Det var otroligt varmt hela sommaren men plötsligt slog det om i mitten på denna månad och vi hade världens kallaste picnic. 3 augusti var en rolig och otippad kväll som ledde till något väldigt bra. 23 aug hoppade jag på bussen till Haparanda för att börja skolan.








September-oktober
Fick flytta in i lägenheten. Lärde känna massor med fina människor. Styrde maskerad. Besökte och fick besök. Tog upp Ariel. Halloween komme, sög och gick. Skola, skola, skola...










November
Tror vi söp bort hela den här månaden.






December
Har typ inga bilder från december. Vi gjorde i alla fall världens finaste inredning till årets sista minervakväll. Amme kom upp en helg. Jag for till Skellefteå och lussade med fjolåringarna och årets kandidater. Sen blev det äntligen jullov med allt vad det innebär, jag har fått träffa många saknade människor. :)

____________________________________________
2010 gav mig den bästa sommaren i mitt liv i alla fall.

Året som gick

Hade också tänkt göra en liten resumé av 2010 men den blir nog inte så jävla intressant eftersom jag var arbetslös första halvåret och har inte gjort så mycket! Plus att jag har slarvat bort min januari-mapp. Aja!

Januari-februari
Som sagt, hade inget jobb eller någonting. Så var alltmest hemma med hundarna, hade ju ny-köpt Ariel. Började umgås med Amme! Och sen fick jag det där störda som gjorde att jag inte kunde äta.





Mars
Den årliga skidutflykten utfördes. Jag blev mörkhårig igen. Vi for till Umeå och rockade med Salem.







April-maj
Tog slut mellan mig och R. Fyllde 20 och hade världens härligaste fest. Våra klasskamrater syntes på TV i Talang. Jag fick för mig att söka skola pga jobb-bristen.





Juni-juli
Hade en störd sommar med Moritz, bästa ever. Fest, sol och mycket annat underbart. I slutet på juli for mina föräldrar utomlands så Amme bodde hos mig. Midsommar, Stadsfesten och Trästocks ägde rum. Fick reda på att jag kommit in på skolan jag sökt.









Resten får komma i nästa inlägg, blogg.se vill inte ladda upp mer bilder.

RSS 2.0