Världens underbaraste dag

Nu ni, nu har jag äntligen smugglat över Kreta-bilder från Lisas kamera till denna lilla djävulsdator! Blir så himla glad av att kolla på dom, have to share. =)

Ett par random pics! Obränd pappa btw.
Och nu ska jag visa bilder från en av dom 2 bästa dagarna i mitt liv (ligger på delad plats med skolavslutningen i 2:an). Det var en som vanligt helt underbar kväll efter ett resturangbesök. Jag, Bobban, André och Lisa promenerade längs stranden. Kände lite på vattnet och upptäckte att det var lika varmt som i luften, om inte varmare! Så det var bara att vada ut, till slut plumsade vi bara i med kläderna och allt. Hur härligt som helst!! Det var vind ute på havet vilket gjorde att det kom stora vågor mot ön där vi lekte och levde livet! =) Kan helt ärligt säga att under just den stunden levde jag livet fullt ut, ALLT kändes bra... helt magiskt.

Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Lindzorr, och det här är reglerna:
1. Öppna din mapp med foton.
2. Öppna mapp nummer 6.
3. Publicera bild nr. 6 och skriv historien bakom.

Men eftersom min 6/6-bild var exakt samma som Sofiaheds så tog jag mapp nummer 5 istället!
Bilden ska då föreställa Jocke, jag, Emil och Anna då vi tillsammans med resten av sus:arna befann oss ombord på en färja påväg till underbara Amsterdam, år 2006 tror jag. Typ världens galnaste resa?! :) Vad händer INTE, Sara och Eva? Haha men det var en - till större del - fantastiskt rolig tripp.

Gymnasieval

Det var 25 jävla minusgrader när jag cyklade iväg i morse. Dock var det bara 20 nu när jag kom hem... vad är det för jävla ställe vi bor på?!

I alla fall så pratade vi om en ganska intressant grej i matsalen. 3 av 5 som satt vid bordet skulle ha sökt till en annan linje om man kunde spola tillbaka tiden. Hej hej, jag är en av dom... vet som inte men efter 3 år har man lyckats upptäcka vad "huvudämnet" betyder för en. När jag sökte till musik tänkte jag knappt på att det fanns andra linjer, jag SKULLE in på den här. För att jag gillar att sjunga... jag gillar ju att sjunga med mina kompisar och sådär, men sång är ingenting jag BRINNER för. Därför kan jag känna att det varit en smula "waste of time" när musik är så otroligt mycket mer än det lilla jag intresserat mig för.

Om jag fick välja om skulle jag ha valt frisörlinjen (om man VISSTE att man kom in, är ju så svårt osv). Annars typ hotell och resturang, kan tänka mig att det är råkul.


Skulle vara kul att höra hur andra tycker tänker och känner! Vad går du för linje och vad skulle du välja om du hade chansen att välja om? Varför? :)


 <-- "VAL", höhö! :)


So if you see me somewhere

Gårkvällen blev inte riktigt som väntat. Istället för att fara direkt till Sandra for vi upp till studion på Mullberget med The Breeze The Breath. La lite stämmor på deras nya masterpieces, det var kul. :) SEN for vi till Wilden och skrattade ääzen av oss, typ ännu roligare...:D

Här är förresten en video på oss i "worrying kind"-gruppen från schlagern! =)
MW

Idag är det två år sedan olyckan. Tiden ska läka sår, men när vi var uppe vid graven för några veckor sedan insåg jag att jag är precis lika arg och ledsen som jag var månaderna just efter det hände. Arg på Gud, ödet, slumpen eller vad det nu var som fick det att hända. Livet är så jävla jävla jävla orättvist.

Minns första gången du var här, så himla framåt och trevlig, det första som hände när jag kom upp för trappen var att jag fick ett handslag och en kort presentation. :) Vardagen efter det var bara allmänt rolig då man kom hem och du ofta satt där och välkomnade en. Minns även sista gången jag träffade dig, torsdagen på min långa sovmorgon då jag och Bobban åt pizza och ni grabbar satt i köket och drack kaffe på erat hål. Du retade mig hela förmiddagen för att jag inte visste vad vitvaror var... hah. Sen kom den där jävla dagen som jag inte orkar tänka på. Är otroligt glad att jag fick känna dig, men det känns pissigt jobbigt att saknaden aldrig går över.
I would do anything.

Värsta schlagern

"The real konsert" gick också hur bra som helst! :D Fast det var kaos med biljetter, var hur mycket människor som helst som stog i "väntekön" eller vad man ska kalla det... men till slut verkade alla tränga in sig trots att det inte fanns plats, för det var fullt med stående folk i gångarna! Ändå härligt! =) Var en superbra stämning och bara skitkul, allt!

Har lite bildisar, dock ej så bra, men det kommer mer sen när jag fått lite av Wargen! :D"Förmingel"Mingel i allmänhetMysvänligt folk...
The stage + vår ensemble - Guffe & VK

Som sagt, blir mer sen!! Sängen nu hooj. :)

RSS 2.0