Bus-plutt

(Ursäkta för vår stökiga altan)(den är inte så längre).
LOVE LOVE LOVETrästocks

Jaa, trästockshelgen är nu avklarad. Inte för att jag lyckades vara på området så mycket... på fredagen for jag hem tidigt på grund av för mycket intag. Förnuftig där! Och på lördagen fick jag mig inte dit alls. Så det vart inge langos någonstans i år!!!! Fyfan. =( Men jag hade väldigt roligt ändå. =)

Har inga bilder från fredagen tyvärr, men igår blev det en del. En film till och med! :) Sorry att jag skriker så mycket i klippet, men det flöt upp DÖDA RUTTNA MASKAR när vi hoppade i!! Inte precis vad man vill bada med, ni förstår säkert.

Poolparty nr 1...


Poolparty nr 2...


Stugan :)

Det där med att sätta upp hyllan igår var lättare sagt än gjort. Det slutade med att jag tog baksidan av hammaren och slog upp en stort hål i väggen. Observera att det inte var en olyckshändelse, det var av ren ilska. Ni som har gips-vägg vet nog vad jag menar.

For till stugan igår och åt fläskfilé, pommes och greksallad. =) Så underbart! Jag och Robert hade tänkt försöka oss på en kladdkaka igen, men som tur var hade mamma köpt med sig en. Inget krångel, bara att njuta! Det var jättehärligt att sitta nere på däcket i solen sen, helt vindstilla och varmt blev det.
Senare på kvällen for jag och Bobban hemåt. Vi for och umgicks med Mark ett par timmar tills festen kom dit och jag höll på att avliiiiiiiida av skratt åt en viss kille. :D Hahah fyfaan så rolig!

Nu väntar jag på pizzaaaa. :)

Musikares vardag?

Hahah alltså så underbart av Sofia att lägga upp dom här! :D Kolla på klippen och så förstår ni hur mycket ES3A BETYDER!!!!!!!!!!!!!!!

Stadsfesten 2...

"Vi får se om jag tar det lilla lugna istället"... BULLSHIIIIIIT!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fattar ingenting!!!!!!!!!! Vad i helvete hände igår?? Men fyfaaan så roligt jag hade i alla fall!! :D Gah!

Började hos Sofiahed. Kött, melon och lite lugnhet. Fick ett par stentvättade jeans av henne, satt som aldrig förr! :D Tack! :) Aja, levde där sen pallrade vi oss till stan. Jag och Majken for till Calles... var inte tänkt att vi skulle in på stadsfesten. Det vart kaos där i alla fall. :/ Men sen hittade jag människor som blev vän med mig. :) Åkte karusell IGEN. Jätteroligt men sjukt, visst svimmade jag. KOM IN GRATIS på området!! Men missade fucking Lena och Orup, det sög.

Minglade runt och dog av underbarlighet, allt var så kul. Vid stängning började en oändlig promenad till en efterfest som egentligen inte fanns! Huset vi var kallade till var TOMT. :O Låst och ingen hemma! Men... vi fick oss in ändå... det var naajs. ;) Insomningstiden blev kring klockan sex.

Och nu har jag fått mig hem. Har hittat en massa mystiska blåmärken och skrapsår. Har svinigt ont i en nagel som gick av på mitten!! Blödde som fan, plus att min jävla TÅ blödde heeeela kvällen!! Fattar inte varför. Här är bildbevis i alla fall:

Och här är andra party- och idolbilder:Slut, heh. VÄRLDENS BÄSTA PARTYNIGHT! :D

Har lovat 100 pers att skaffa Facebook, VARFÖRRR? Blä. Kanske ändå värt att göra det, bara för att kolla läget liksom. Vi höressss!

Stadsfesteeeen!

Mina... stackars... fötteeeeeerRR!!

Alltså fyfan vilken grym gårkväll!! :) Var hos Wilden, fixade och åt och sedan vällde folket in... råhärliiigt. Minglade ett par timmar sedan bar det av mot stadsfesten. Det fanns 2 artister jag ville se under kvällen, men drunk som man var missades båda. Sprang i alla fall runt där och träffade underbart folk, skrapade upp kroppsdelar och... skaffade keps? HAHA så himla sjukt. Åkte till och med en fucking karru! Fyfan så hemskt.

Frågan är ju om man var full redan innan man for hemifrån. Hade fixat allt, laddat kamerabatteriet men väl på plats upptäckte jag att jag GLÖMT sätta i batteriet i the fucking kamera!!... så det blir inga bilder från mitt perspektiv. Hoppas det dyker upp lite här och där då. =)

Dessa fann jag i alla fall på parteeykittycatens blogg:

Very much fuuun som ni ser. :D

Nu återstår att klura ut vars min cykel tagit vägen. Enligt mina beräkningar ska den stå utanför MAX... men dom kanske inte låter cyklar stå där hur länge som helst. Får se helt enkelt. Ikväll var tanken också fest, men jag mår så värdelöst nu så vi får se om jag tar det lilla lugna istället. Miz kommer det bli i alla fall! :)

TACK ALLESAMMANS! =)

RSS 2.0