Gårdagen, no words needed


Bakom kameran var Carrie och Mike. :) Och Bob en gång. ;)

"Rowdy, no"


Släkten är party

Gårkvällen blev förresten minst lika härlig som förutspått. :) Helt fantastisk god mat med vår underbart mysiga släkt. Kubb, allsång och massa skratt. Skulle vara pricken över i om alla kom, man vill ju ta vara på de gyllene tillfällerna liksom. Nästa gång! :) Hur som haver, sen for jag och Julia till henne och pysslade på med olika grejer. Sov där, och den här dagen bara FLÖG förbi. Jag och Robert hade tänkt se Baksmällan ikväll, men vi var just så pass för sent ute så vi fick inga biljetter. Istället ska jag krypa ner med Smilla bland alla täcken jag hittar för att se DH. Uppskattar ändå såna här kvällar! =)

Lite bilder från igår:


Mostrar, kusin.


Maaat. <3


Lisa, Smilla, Julia.


Det ser ut som att jag har på mig balklänningen, men det är STUDENTklänningen, jag lovar!... sa ju att dom var snarlika.


Daddy Cool.


Lite släkt. =)


Julia och Smilla, making sweet lööve.


KÖBB.


Jag är faktiskt överraskande king i det här spelet! Det trodde ni inte va...
SLUT!

Studdeferre

Som sagt party med klassen hos Belzebub igår. :) Stämningen var på topp och mycket grejer hände, det var KEEEWL! :D Check the bildz out:

...osv till Station. :D

Tycker förresten bara att det är liiite lite otacksamt. Här har man pö om pö under dessa år uttryckt hur mycket man tycker om/älskar sin klass, och ja som kanske ni också märkt är det inte helt enkelt att få respons på det, varför har man aldrig fått veta. Och när väl kvällen kommer och man är den enda som INTE gråter över splittringen, så får man höra att man är "dum i huvudet" och "saknar känslor". Helt sinnessjukt! Efter allt liksom. Men jag säger som Olov, ser hellre det positiva med dessa tre år en sån här kväll. Så där har ni er förklaring... kanske olämpligt att skriva det här? Men som jag också fick rakt upp i ansiktet "visa lite känslor för faan"; HERE YOU GO, det är så jag känner. Tugga och svälj.

Trots att jag nu säkert gjort det lite lättare för vissa att "glömma mig" så vet ni ju, SOM SAGT, att jag älskar er hela högen. :) Inga tomma ord, I mean it. Tack för en härlig kväll och framför allt tre galet sköna år! Ni har format mig. :) Puss.

Vi klara't!... vi gjorde't!!


För vi har tagit studenteeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!

Typ världens härligaste dag! Spelar ingen roll att solen inte sken, har ju alla dessa lysande människor omkring mig!! =) Studentfoto, ALLA var där va? Sjukt. Champagnefrukost, mer skrind-klädning, kramring, åkning, skrik... och jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle vara onykter inne i en kyrka, men se även det skulle hända! Så hemskt. Efter allt for vi ju till torget och utklassade alla andra på scenen, sen goda pajer och en massa presenter med släkten här hemma. =)

Eftersom jag nästan inte sov något alls inatt (inte för att jag var NERVOUS eller så alltså, ville bara inte lägga mig...) så ska jag nu slumra en stund, vakna äcklig, äta och SEEEN är det Bellas mansion som vanligt för PAARRTTEEEE!!!!! :D Taggad som få! Den här dagen borde hålla på förevigt!

Puss och GRATTIS alla studenter!!!!!!!!

Ooh here she comez

Serri vad hände med statistiken idag?... spiiiirar!

Pirrpirr, imorgon nalkas den STOOORA dagen, poff, no more trygghet... är nog mest ledsen över att jag aldrig någonsin mer kommer få äta skolans spaghetti & köttfärssås eller pizzan med den ljuvliga tzatzikin. =( Kommer sakna lärarna, lokalerna, minnas tillbaka till alla sinnessjuka grejer vår klass delat... BLÄÄ MITT LIV FÖRSVINNER!! =(

Eloge till Nathalie som tog bästa bilden (som jag hittills sett) på oss på "röda mattan". :)
Skåda nedan:

Imorgon siktar vi på att bli redlösa! :D

Prom

Balen is done. Vet, kvällen är ännu rätt ung men... aa så blev det. Om det var värt 635 spänn vet jag inte. Är ni enbart ute efter att dansa, träffa folk och äta mat rekommenderar jag er att spara slantarna, ta en pizza på Dallas och dra till Olles istället! För så special var det ju inte. Fast det var såklart riktigt kul att få känna sig såhär fin för en kväll, och gå uppför "röda mattan"! =) PS: JAG KLARADE MIG! Fast klänningen halkade ner under hela kvällen... faktiskt det första som hände när jag satte mig i bilen påväg till balen var att DRAGKEDJAN PÅ KLÄNNINGEN GICK SÖNDER! Fyfan så illa tajmat, paniken! Fick repareras snabbt men säkerhetsnål.

Snodde denna bild som är tagen av Nathalie, för det är typ den enda bilden jag har på mig och Bob för tillfället. Kommer fler imorgon! =)Update: fann en på Swidmans blogg också. ;)Då vet ni på ett ungefär!


Btw, tidigare idag solade jag solarium för första gången utanför det egna hemmet... SunTan it was. Jag kan säga att jag var LIVRÄDD all the time! En annan sak som var crazy var att jag körde på 20 minuter på en gång. Not snällt for the skin. Men som tur var blev jag mest brun, ej röd! :)

Har en masssssa andra saker i huvudet som jag vill få ut här, men det får bli någon annan gång i livet för nu ska jag mysa med en kille eller en kattunge, får se. :) Puss på er!

Use Somebody

Här är vår ensemble när vi körde Use Somebody på vårkonserten!Nothing's gonna change my world

Across the universe.Gina Tricot129:-

RSS 2.0