Adventsmys







Extramaterial ;)

Misslyckade scener.



Filmen "som alla väntat på"...

Har ju helt glömt bort filmen som jag, Källman och Matte gjorde en natt i somras. Skulle ju lägga upp den för flera månader sen.

Kass kamera, kass kvalitet, kasst redigeringsprogram, kass story och kassa skådespelare! ;) Ganska värdelös film alltså men vi hade fan så jävla kul hahah! :D Måste nog he upp bloopersarna sen också, dom är ju bäst. :}




Kärlek är som nikotin



Åh. Jag önskar att du ljög, för det enda som är sant är det värsta av allt.

Bara i allmänhet

Här är en text jag skrev i min bok en natt när jag inte kunde sova... en gång... igår. Var fan deprimerande att läsa det idag, låter så hemskt! Men jag kände mig ju smart just då..:S

-----------------------------------------------------------------------------------

En av mina närmsta vänner ställde frågan: "varför finns kärlek när det ändå alltid tar slut någon gång?" och eftersom det var bland det sista jag läste så ekar det fortförande i min skalle och likt en trasig tröja remsas det upp allt fler trådar och tankar.

Kärlek är fint för stunden och när det är bra kan det till och med vara underbart. Men är det värt smärtan som kommer sen? Jag tror fan inte det. För de känslorna känns betydligt större än de innan. Och mycket vassare.

Man säger hejdå till den person man delat exakt allt med och pratar sedan aldrig mer med varandra. TOTALT BORTKASTAT.

Och månaderna efteråt fortsätter vara jävliga och man kan inte leva normalt. "Fina minnen" får en att ligga uppe och flänna om nätterna även 100 år senare. Och icket att förglömma; "vad gjorde jag för fel", "varför tycker han inte om mig längre" och "har han hittat någon annan?". Hejdå självkänsla. Gud hur kan man sätta den på spel, så otroligt dyrbar, när alla redan kan räkna ut hur det slutar?

Och varför fortsätter man då att utsätta sig för detta? Tror vi verkligen varje gång att "den här gången kanske det håller för evigt"? Det gör det inte. Man måste bara hitta en ny och en ny och en ny för man vill känna på det där fina underbara igen som man minns vagt. Då är det ju enda från början det är fel. Så om det inte redan är försent - bli för fan aldrig kär en första gång.

-----------------------------------------------------------------------------------





Men innerst inne behöver ju alla some sweet luuv...;)

Du vet att du saknar din hund för mycket när...

...du börjar tycka att det är MYSIGT att dra dammsugaren efter dig.




...du tycker att diskborsten är SÖT när den "sticker upp huvudet ur diskhon och tittar på dig".





Men nu är hon här. :)

Fröken Häggmark i ett nötskal

Läste för ett tag sedan ett blogginlägg som Mackan skrivit. Det handlade om att han och hans vänner ska börja hänga i kyrkan nu kring jul, för att få in lite stämning och sådär. Och så hittade jag denna kommentar längre ner, blev svårt att hålla sig för skratt. :D



Då är ni ju i princip gifta




Jaha men dåååså...

Umpitunneli












Textilier

Tjo! Idag försov jag mig igen. FATTAR inte varför det är så jävla svårt att ta sig upp på morgonen???? Behöver hjälp. I alla fall så hade vi redovisning idag på allt vi gjort under de två senaste veckorna. Var kul att se vad alla andra gjort och hur olika vi tänker! Sen drog jag, Jenny och Hanna och fikade lite. Nu ska jag äta och duscha sen dra till Emmaaaaa.

Bilder!



Mitt tryck som jag hedde på ett linne! Och det till höger var bara ett vanligt tyg jag tryckte på, sen sydde jag det till en såndär tygpåse! =)




Allas verk. Sjukt bra!!


Albertina gav en rokoko-stol en modernare look.


Han kallas för "lång-Oskar" men jag vet inte riktigt varför. :S


Gulle-Elin! :D


Fin bild... hehe. ;)


Adiooooooooos!

Även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur

Jaja off we go. Elevhemmet <3.



Lite bilder från sceewl


Lill-Emma.


Stor-Emma.


Ledsen.


Hahaaah kul med "mannen" i bakgrunden!


Jonna, Hanna banana och Orvar.


Här är mitt mönster jag ska trycka!!:


Tina bjuder upp till dans:






Kalas!

RSS 2.0