L.N.L.P!!!!Du som frågade om tröjan, den är från Lindex, men jag knep den sista. Kan finnas någon kvar på Lindex Solbacken dock! :)

Mot the beachparty!


~*bästa dagen EVER*~

Näemen typ! Igår bjöd Vikkes mamma på fantastiska trerätters och en massa drinkar. Vilket ledde till att jag vaknade upp idag bakis som ett djur. Åt en så kallad "utlandsfrukost" med Viktor, dvs samma grejer jag äter till frukost när jag är utomlands. Känns fint till det underbara vädret!

Sedan skulle vi åka gummibåt med Krille och Johan. Problem 1 kom redan innan vi hunnit ner till älven, då våran båt tydligen hade slagit i något så det gått hål. Det var dock bara den yttre "ringen" som påverkades och vi tänkte att båten nog kunde hålla för mig i alla fall. Så Vikke simmade efter ett tag haha. :D Sen kröp han upp i båten, det gick rätt bra ändå men det kom in jobbigt vatten. Vi hade tänkt glida ända till Bergsbyn men vi skulle göra ett stopp på Manhemskajen för att hälla ut vattnet i båten. Killarna for upp på bryggan och skulle dra båten jag satt i RUNT bryggan på något sätt. Fick lite panik då båten for under bryggan och... PSSSHHHHHHH! En spikjävel från ingenstans! Så jag fick mig ett ofrivilligt dopp i det blå då båten sjönk som en sten... haha! Otur men väldigt roligt ändå. Sen plaskade vi lite mer i vattnet när det liks var kört.

Mot kvällen bytte vi ut Johan mot Häggis och for till min stuga för lite häng. Nu är jag och Viktor landade hemma i soffan och ska bara glo, jag är helt slut. Men, grym dag som sagt!


"Moa" som undrade om tyget: det randiga finns på Ohlssons tyger, det stjärnmönstrade tog slut där för några veckor sedan men dom borde få in det igen snart. :)

Överraskningsfest

Igår var dagen jag planerat i flera veckor. Viktor kom hit och jag lagade en ljuv födelsedagsmiddag åt honom som inkluderade efterrätt, guuu så romantisk ja e...? NEJ det var inte det jag hade planerat i dagarna långa. För vad han inte visste var att han skulle bli kidnappad... på med hörlurar och ögonbindel, sedan ledde jag ut honom till en bil. Jimmy var den okände föraren och vi åkte några varv i olika rondeller för att offret inte skulle känna igen vägen. Vi for slutligen till Viktors hus och jag ledde honom ut ur bilen och fram till verandan... drog av ögonbindeln och då fick han se en kalaspyntad altan där alla hans vänner satt och skrek grattis. :D Sen vart det partte, skattjakt och lekar, kulkul! TACK till alla som kom, utan er hade detta ej varit möjligt! :D

85% procent av alla bilder är suddiga, men ni får några ändå.


Stars and Stripes

Efter mycket slit på tålamodet och nålstick i fingrarna så har jag äntligen fumlat ihop mina egna stars and stripes-shorts! Har fått sy mycket för hands eftersom tygerna varit så tjocka tillsammans. Tog ett par långa jeans från second hand och klippte av, sedan sydde jag fast tygbitarna på framsidan. Så istället för att lägga 500 kr i butik har jag nu mina egna unika shorts för under 100-lappen! :)


Poolparty #2

Igår blev det poolparty hos Julia igen, uppskattat!! Nu är jag bakis som fan och vill sova i en sjö.


Stugan igår


Vinbål och snacks.


Mys.


En del av släkten samlade.


Surströmmingsmackor... är sugen idag igen.


Bror är en jäkel på att hitta kräftor.


Större delen av oss ungdomar (+ hunden Luna) tog båten mot badplatsen för ett dopp, men där var det folk som höll på att lägga ut bryggan så vi fick söka efter ett annat ställe...


...och då hittade vi denna fantastiska udde mitt ute i ingenstans! Sol, fin botten och långgrunt.


Vandrar utåt.


Finaste av allt på platsen var den här sandväggen med sval-bon. Det flög hela tiden fåglar in och ut genom hålen och solen reflekterades i vattnet mot väggen och bildade ett vackert skuggspel. Fick mig att tappa andan.


Tillslut for vi tillbaka till stugan och fiskade lite. Vikke lyckades dra upp en mussla på kast...

Stadsfesten lördag

Okej lördagens stadsfest tog fan allt. Grym middag igen, karuseller, smygshottar under bordet, dans, skavsår, langos, mingel, en massa dryck. Och om ni vill prova något spännande så ska ni kissa mitt inne på området 2 meter bakom en ordningsvakt, blev en riktig stämningshöjare! Avslutade hos min fina kille. Och jag älskar er mina vänner!

Fredagsbilder

Finns inte ord. GRYMT SKÖJJ! Men jag glömde typ bort att mingla, får styra upp det ikväll. Ska fixa mig nu (VAD FAN SKA MAN HA PÅ SIG) sedan iväg på Johanna och därefter vidare till Majken! :D


Stadsfesten

I helgen blir det Stadsfesten för hela slanten. Och med tanke på mitt ekonomiska fall så kunde inte VIP-passet ha kommit mer lägligt. Gratis inträde båda dagarna, gratis middag på Johanna i Parken båda dagarna, 14 olika typer av dryckbiljetter och efterfest med artisterna. Sen har man även tillgång till att vara en sån där dryg som får gå förbi alla köer. Men minglas till 1000 ska det göras, älskar att det blir så mycket liv i staden dessa dagar på året! Får väl se om det här året kan toppa Stadsfesten 09 och 10, men då ska det vara jävulskt galet.

Är inte råtaggad just nu men det kommer garanterat när jag står och sminkar mig. Ses därute!!RSS 2.0