Bilder från onsdagen








Midsommar

Goooood morgon! Midsommarafton igår firades med några nära kära i matens tecken. Förkex, suring (såklart) och därpå gjorde vi langos! Gudomligt gott, tyvärr blev vi så mätta att vi inte orkade efterrätten. Men de må va. Lite senare styrde vi upp oss och satte färdriktningen mot Gummark för att riva med ett härligt gäng. Blev lite lekar, lite stuka/vricka/spricka/bryta foten IGEN, lite dans för dom som inte skadats, lite midsommarstångsmisshandel, lite årets första dopp med mera. Tack för en bra kväll allihop! =)

Nu ska jag göra någon slags frukost till min sovande pojk, sedan drar vi oss nog ut till stugan och bara har det jävligt bra! :)









Minns ni "klassens hemliga projekt" som jag nämnt?

Den damp ned i brevlådan igår, vår gemensamma bok som vi gjort! Fylld av inredningstips och egna idéer. Alla har fått göra var sitt personligt kapitel på några sidor. Jättekul att ha som minne av alla! :)






Flytt

I fredags var det allra sista kvällen med gänget. Vi hängde i solen, bakade pizza, drack och tog vara på den sista tiden tillsammans.



Lunch med Abe. Pasta köttfärs mozarella tomat.


Efterrätt ute i solen.




Pizzabak.


Eftersom Glate fyllde år så fick han själv bestämma vad han skulle ha på sin pizza. Det blev mozarella, vanlig ost, kyckling, tonfisk, köttfärs och pommes...............





Efter inte alltför många timmars sömn var det bara att slita sig upp på lördagsmorgonen och börja packa eftersom föräldrarna skulle komma på två timmar och börja lasta ut grejerna. Tur man är i god tid som vanligt! Men det gick bra. Blev en fullastad släp, sprängfyllt bagageutrymme och grejer fyllda i baksätet just så pass så jag och hundarna fick plats... tv:n hade dock inte en chans så den fick bli lämnad. När vi kom hem bjöd Salle och Maria mig och Vikke på mat på Olles. :)




Konsert

Igår ägde fetaste konserten rum! Våldsamt stor scen. Riktigt kul att det var så blandad musik! Kändes lite som trästocks. Känner mig väldigt nöjd med våran insats också, kunde nog inte ha gått bättre. Roligt!! Dock bakis som ett djur idag.



Här e vi!




Mina fina

Igår morse sa jag att jag nog inte kommer gråta förrän på lördag då jag drar iväg med flyttlasset. "Om ens då". Fick äta upp mina ord redan vid lunch-tid då första översvämningen kom. Tanken slog mig att vissa av de underbara människor jag träffat här kommer jag faktiskt aldrig se igen. Det är som att dom dör. Så himla hemskt! Och igår runt kl 15 for Carro, kändes bara så dåligt. Någon gång mellan natt och gryning for Oscar och Tina, poff bara, idag när man vaknade var dom borta. Så konstigt. Och så var det himla jobbigt inatt när jag och Emma skulle gå åt var sitt håll, trodde det skulle gå bra men det brast ändå, big time. När fan ser jag henne igen?

Som tur är så är det en del som ska läsa ett år till här i Happis, så jag vet vars jag har dom och kan komma upp och hälsa på. Johannes flyttar dessutom till Skellefteå. Och så har vi ett gäng ljudtekniker som verkar få sig in på skolan i Piteå. DET känns otroligt bra!

Sjukt, här han man byggt upp en liten värld, man har som haft två olika liv. Och nu försvinner ett. Poff. Jag fattar det inte och jag gillar det inte.



I'm gonna ask him to marry me

Man blir ju rörd. Blott 18 år var jag och min numera jorden-runt-resande vän Amdy när vi sjöng denna på Nordanå. Har inte sett videon på ett tag så blev paff nu när jag insåg att den har haft över 4600 visningar och fått en massa jättefina kommentarer! Glad!

Saknar dig snutt, mycket.



Har sytt

Gjorde just klart denna! Sydde om en gardin till en topp. Ganska cute!



Tillbaka i Mumindalen

Har haft en mycket trevlig, rolig och mysig långhelg. Nu är det Happis igen men bara för 3 dagar, sedan kommer en till fin Skell-helg. Hann göra dessa örhängen innan jag hoppade på bussen:



RSS 2.0