Cape ni vet

Vilken dag! Underbart goda pannkakor till frukost, sedan såg vi ekorrar (VIKTIGT!!), efter en prommis var vi framme på Cape East! Brunchbuffé kl 12, hur fantastiskt gott som helst. Någon timma senare gick vi uppsvullna in till spaet och chillade på alla ställen som fanns. Tiden gick fort därinne, ca 6 timmar men kunde lätt ha stannat ännu längre. Men det var middag kl 20 och den ville man ej missa, förrätt och varmrätt. Nu är jag helt slut, ska sova och bryta mig upp imorgon. Tack för en jättebra dag tjejer!!

Hannas pall

Jag måste bara få visa denna snygga pall/sittpuff som min klasskamrat Hanna suttit och gjort i några veckor nu. Hon har köpt de virkade dukarna på loppis och sytt fast dem för hand, en efter en. Tillslut blev den klar och fytusan så snygg den blev!
Det blev en kabelgömma!


Måleri

Vad denna lilla låda ska få för funktion får ni se imorgon, eller någon annan dag. :)Men se så funktionell du blev nu då!

Bara för att böckerna stod råstadigt mellan vaserna, gillagilla! :D
Idag fyller jag 101 år. Hade grymt mycket ångest inatt faktiskt, men idag har det varit bra. Tusen tack för alla gratulationer irl, via fb, sms, telesamtal och det fina på Emmas och Marcus bloggar! :]

Har firat dagen med att vrålstäda lägenheten (gammal) och tänkte fortsätta med tvätt och skolarbete. Men sedan hörde jag att det är häng på elevhemmet, så jag ger mig själv lov att fara dit istället. Något kul ska man ju kunna unna sig på sin dag! Kramzii.

"Haparanda är en död stad där det aldrig händer något"
(Tror det är Johan som filmat!)


Få se, vilka vann nu...

Det är inte kul att bo i Haparanda en natt efter att Finland vunnit hockey-VM (enligt mina vänner, själv bor man tack och lov 500 meter för långt bort för att drabbas av kaoset). Dom åker alltså över med tusen dunkande bilar och håntutar, skriker och kör runt så i några timmar.Snodd bild. Här är en del av paraden.

Några b-ilder från fredagenBäst i världen


Hylla med vaser

Idag gjorde jag klart denna egendesignade hylla som även ska ingå i klassens projekt.
Blev faktiskt ganska nöjd!

Projekt

Idag har jag susat runt på rosa faran (cykeln) och gjort ärenden. Köpte materialen nedan till vårat projekt med klassen, ni får se sen någon gång. :) Pratar med min babe nuuu hiihh vi hörs sen.Får jag ens ha kvar dig som min vän?


Hemmagjort kakfat

Köpte några omaka asietter och koppar på second hand. Hade egentligen velat ha några med mer mönster, men utbudet är inte så stort här hehe.
Förbättrade och la till med nagellack på de ställen det behövdes och passade.
Sedan är det bara att limma en massa,
och vips så har du ett superoriginellt kakfat. Kostade mig 23 kr!
Och vad funkar bäst som smyckeshållare om inte kakfat? ;)


RSS 2.0