Mitt i allt fix

Idag har en kökssoffa hämtats och ställts på plats i lägenheten. Köket är inte stort, men jag fick ett ryck och kände att jag vill verkligen ha en sån där möbel, den får lov att rymmas helt enkelt! Hittade en nätt liten en på second hand för 500. Hade i tankarna att måla om den vit för att få köket att se lite rymligare ut, men när vi bar den uppför trapporna såg jag att det stod 1904 under den. Den är alltså över 100 år, och färgen är väldigt fin och har hållt riktigt bra trots all tid. Så därför kändes det bättre att bevara den som den är. Stolar har jag också hittat billigt, i samma färg dessutom. Nu fattas bara ett litet matbord. Fyra dagar...

Vardagsrummet blir alltmer hemtrevligt, tror det kommer bli favoritplatsen! Har gjort en liten sy-hörna och imorgon åker min egengjorda lampa upp, för första gången ska den tändas. Tror det kommer bli jättebra! Sovrummet får däremot vänta lite, måste nog måla om och orkar inte riktigt ta tag i det nu. Men det är kul att veta att det alltid finns något att göra.

På onsdag åker min Virris iväg till Sälen för spelning. I TOLV DAGAR. Känns faktiskt väldigt jobbigt, vet inte vad jag ska göra? Som tur är har jag några roliga fester, trevliga människor samt några timmar i frisörstolen att se fram emot under tiden.

Här har vi soffan. Tänkte byta textil och fixa lite kuddar så blir det nog bra! Haha och don't worry, ni ska få bättre bilder, när allt är närmre "klart".Instagram

Har ju förresten skaffat instagram, kan eventuellt bli bättre flöde där. Carielles

Så var första natten i lägenheten avklarad

Lite ivrigt kanske med tanke på att man inte ens fått hit en säng ännu. Sov på soffan som hämtades igår, är så himla nöjd med den! Hade tänkt klä om den, men när jag fick se den på riktigt insåg jag att det inte alls behövs. SKÖNT!

Nu på morgonen har jag sköljt igenom alla köksattiraljer samt torkat alla hyllplan. Det mesta har stuvats in i några av de miljoner skåp som finns här och även kläderna har hittat till sina platser. Det jag kan göra nu innan mamma kommer och hämtar mig för en sväng på solbacken är att dammsuga hela stället, men virrepannan har inte riktigt vaknat än (ja såhär vid halv två) och jag vet hur mordisk man blir av att väckas av det där jävla oljudet. Vill nog inte ta den risken såhär på tredje våningen.

Så den närmsta tiden kommer väl att gå ut på att försöka få hit så mycket som möjligt och hinna bygga några saker med en alldeles för snar deadline, eftersom jag redan satt datumet på inflyttningsfesten som är ca två veckor bort. Men Abraham kommer då så jag hade nästan inget val, klart han ska vara med och inviga stället.
RSS 2.0