Ett telefonsamtal

I förrgår när jag var på stan ringde min mobil. Svarade och fick prata med en för mig okänd man. Han sa: "det är såhär, att din mamma..." och så en alldeles för lång paus. Hann bli ARG på honom för att han valde att RINGA för att berätta att min mamma avlidit... som tur var hade hon inte det, för meningen fortsatte som sådan: "...har anmält dig till lions lucia!" AAAAAAAAAAAAAAAAHHHH.

Kortfattat: dagen efter fick jag fara och sjunga inför Leffe Å och idag ringde dom och sa att jag kom med i det lilla lusse-gänget.

Glad or sad, det är ju frågan?!?!?! Min nervositet har bara blivit värre med åren. Men samtidigt ser jag så himla fram emot att sjunga i grupp, är ju längesen nu. Nää det är bara att tagga stenhårt och hoppas att de andra tjejerna också vill ge järnet. Bortsett från alltför tidiga morgnar kan det väl inte bli annat än roligt? =) PÖSS!



Just Jack



Keeping it all inside of you, something will have to give
And if you could you'll take it back, but you lose your way in the way you live


Legal custodians

Hahah, detta är mitt nya favvo-skratt-klipp från Scrubs! :D Förbereder mig alltid råmycket innan det dyker upp. "We're legal custodians! ... get it?" AAAHHAHAHAHA! Alltså "GET IT?"!! HAhaha.



Ettusen

Idag har vi vår 1000:e dag tillsammans!


RSS 2.0