Utkast: Aug. 29, 2010

Det här inlägget skulle alltså ha publicerats under förmiddagen, men mitt batteri lade förstås av... men here you go. =) Kommer med ny uppdatering strax.

Hej allihopa! :D Det har varit en riktigt bra första vecka! Har fått vänner och alla på skolan verkar vara snälla varelser. Lektionerna är roliga, beror väl på att det handlar om grejer man är intresserad av. Vandrarhemmet har varit skönt att leva på, lugn och ro och jag har däckat riktigt tidigt varje kväll. I fredags var det så kallad Minerva-kväll, en kväll som är en gång i månaden då hela skolan samlas och man presenterar vad man gjort. Var typ världens härligaste kväll, råbra stämning. Musikerna spelade och jag måste säga att det känns lite konstigt att inte vara en av dom längre. Vi hade i alla fall fått en uppgift i veckan, att inreda två rum med varm respektive kall känsla, vart mysigt. Orkar inte skriva mer om veckan. :)

Nu sitter jag faktiskt i bilen som är fullproppad, plus att vi har med en släp med en massa möbler. Jag bussade till Skellefteå igår morse, packade osv och nu är jag on the road igen. Läggan ska bli min idag! Vi ska stanna i Luleå och äta på donken, sen mot Dollar Store och köpa billiga nödvändigheter. Sen är det bara full fart mot Happyy och börja kämpa!
Dagarna går

Jag lever i den film jag drömt om sedan mina tidiga tonårsdagar. Sedan 10 dygn. Och 10 kvar. En sjukt oväntad period såhär i slutet på sommaren.

Nu är Heden hemma och henne ska man festa med ikväll! FETT nice. Och det är i år alla sticker. Sara till Kina, Karro till Alingsås, Micaela till Värnamo, Amdy och lill-Sofia drar till Norge och Sofiahed åter till en destination bortom Sveriges gränser. När fan kommer vi ses igen? :(

Nej så negg! Vi ska ta dag för dag, och idag ska vi fan RÖJJA. =) Haree!Lycklig nybliven 20-åring i onsdags. ;)

Bilder i massor

Orkar inte spara ner och lägga upp en massa bilder från andra, så jag hänvisar er till Marcus blogg för ett gäng bilder från i lördags! Dessa inlägg gäller: Lördagen!, Bildbomb 1 från igår, Bildbomb 2 från igår.Vi håller på att göra en film!

Skräck är genren!!!! Här får ni ett smakprov:


Jag vet jag är en idiot...

...och hela stan vet vad jag gjort.

RSS 2.0