Megafonen

Tjatjaa, har just pillat ihop ett örhänge, kvällen till ära! Nu ska jag snabbt svira om, rufsa till håret på något sätt och sedan bege mig mot Carro där det är födelsedagsmiddag. Är som vanligt i sista minuten. Ses på megafonen ikväll!



Saxen har fått jobba och jag är redo för sommaren


Grill

Godaste middagen ever igår... och mina majskolvar gjorde fan succé!! Grymt! Senare på kvällen tillkom lite trevligt folk och eftersom kylan smög på så bosatte vi oss i mitt rum tills det var dags att flänga vidare. Mollys/Allstar blev det, trångt och varmt men väldigt kul!

Och idag har jag varit på påskbuffé med släkten så nu är jag hyfsat mätt, jävligt bakis och sovsugen.




Mat är grejen

Jättekul att vara samlade igår, Karro, Micaela, Marcus, Simon och jag. :) Vi åt jävulskt mycket, spelade spel, pratade och skrattade om allt möjligt! Tack ni! Här är några snodda bilder:









Ikväll vankas det grill, och jag kunde inte vara mer taggad! Har varit och handlat en massa godsaker som ska förtäras i solen med fina vänner. Ska nog inviga min mintgröna skjorta som jag köpte på second hand för några månader sedan. Men just nu är det shorts och linne som gäller, ut i solen! PUSS.

Hemmagjord taklampa

Hade sista dagen på LjusExperten idag! Småsorgligt men. Dom gav mig en plattång och en bok om belysning som tack för hjälpen, råsnällt! :D

Igår kväll gjorde jag förresten klart taklampan nedan. Svår att fånga på bild.




Det jag har använt mig av är en cylinderformad brun/metallic skärm som jag fick av LjusExperten, egentligen tillhörande en bordslampa. Sydde ett fodral åt den av en blommönstrad spetsgardin och trädde på. Gjorde två järnringar och fäste inuti, på den inre ringen satte jag fast kedjor med fjädrar och på den yttre prismor. Söt blev den, man ser bättre i verkligheten! Fattas bara en genomskinlig glödlampa, inte så snyggt när man ser den igenom hehe.

Sötaste jag sett

Ariel inne i t-shirten haha!



Pysslar vidare


Extraterrestrial

Jag kan LUGNT säga att jag ej är Katy Perrys största fan. Men hennes låt E.T gillar jag fett mycket faktiskt. Går på repeat hos mig!






Världens bästa helg?

Kan hända! Både Amdy och Sofiahed kom hem från Norge respektive Gran Canaria där de bott i ungefär ett halvår, så nu får man njuta av godingarna i ett par veckor innan de drar vidare på nya äventyr. Det känns så bra att det bara är att ta vid där man slutade med dessa tjejer, det får en verkligen att känna att vi alltid kommer ha varandra. :)

Så igår samlades bästa gänget på Waynes och catchade upp. På kvällen blev det parteey i bersan, först hos Marcus sedan hos Micaela. Sjukt trevligt! En taxifärd som jag inte minns och sedan var man på Folkparken. Mycket folk och roligt var det, fast jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket.

Idag mår jag 1000 gånger bättre än vad jag förtjänar och det är jag väldigt tacksam över. Nu ska jag krypa ner i sängen och se valfri film med valfri kille och fortsätta med mina ytterst valfria lampor.





RSS 2.0