Watch out!

Så fort jag målat klart i köket ringde jag till min gulliga hyresvärd Lasse. Och sade upp lägenheten. Det är nu officiellt att jag flyttar tillbaka till Skellefteå redan i sommar. Kommer kännas skumt och sorgligt att lämna allt man byggt upp här, men det tar vi när den tiden kommer!







Praktik!!!!!!

JAAA!! LjusExperten!! BÄST! Hittar inga ord, är så glad. :) :) :) Får komma hem! :D :D Detta ska firas med pannkakor, grädde och sylt! Och med pannkakor menar jag plättar, tyvärr... har förändrats! =/

Hiihihihi WIIIIIE börja packa da!! :D



Kanonhelg

Fredag:











Lördag:






Bra att jag fick många bilder från lördagens 50-årsfest. Hehe!

Fick frukost på sängen i morse, man lever ju som en gud. Chillar i min enorma säng just nu, ska göra läxa, duscha och andra trevliga saker innan jag hoppar på bussen igen.

Jag vill flytta hem nu.

Tack för i helgen, min bästa familj med tillbehör :)

HEEJjjj (less på skriva hej). Vars ska jag börja? Pite ägde jävel! Ner i vattnet och bli barn igen, kuuuul..t! Överraskande fint hotellrum. Rosa champange på mammas och pappas rum innan BUFFÉN. Tyvärr kunde jag ännu inte vräka i mig mat men dricka kunde jag minsann hehehehe. Underhållningen var fullt seriöst i världsklass, dom var grymma och väldigt kul att titta på! Dans blev det också, gick ej bra! Men det var KUL! Blev inte alltför många timmars sömn sedan eftersom man skulle hinna med hotellfrukost. Förstår inte varför folk är så besatta av hotellfrukost???? Gillar mina vanliga cornflakes med mjölk väldigt bra. Sedan bad igen, och vid hemfärd åkte jag med till Skellefteå istället för Haparanda. Vilket ledde till att mamma och mormor skjutsade upp mig tidigt i morse då dom ändå ville till ikea.

Tajmingen var det snävaste EVER förresten! Åkte från Skell halv sju, skulle börja skolan 9:30. Vi var framme i lägenheten 9:27!!!!!!!!!!! Så bytte jag snabbt byxor, snubblade in i bilen igen och åkte vidare och kom precis i tid!! Vinnare!




Pitéééå!

Det spelar ingen roll om sjukan håller i sig. På lördag är min kära mor halvvägs till 100 och för att fira det bjuder hon hela familjen med tillhörande dejter till Pite Havsbad för bad, middagsbuffé, underhållning och övernattning på hotellet. Kommer bli underbart! :$ Och på köpet... så har hon och pappa specialbokat rum så dom får ta med hundarna. Hahah! :D Mam o pap hade egentligen bokat en resa till Egypten bara dom 2 den här veckan, men då vart det ju som det vart i det där landet...

Simmsimmi! Längtar! :D



RSS 2.0