Mitt i allt fix

Idag har en kökssoffa hämtats och ställts på plats i lägenheten. Köket är inte stort, men jag fick ett ryck och kände att jag vill verkligen ha en sån där möbel, den får lov att rymmas helt enkelt! Hittade en nätt liten en på second hand för 500. Hade i tankarna att måla om den vit för att få köket att se lite rymligare ut, men när vi bar den uppför trapporna såg jag att det stod 1904 under den. Den är alltså över 100 år, och färgen är väldigt fin och har hållt riktigt bra trots all tid. Så därför kändes det bättre att bevara den som den är. Stolar har jag också hittat billigt, i samma färg dessutom. Nu fattas bara ett litet matbord. Fyra dagar...

Vardagsrummet blir alltmer hemtrevligt, tror det kommer bli favoritplatsen! Har gjort en liten sy-hörna och imorgon åker min egengjorda lampa upp, för första gången ska den tändas. Tror det kommer bli jättebra! Sovrummet får däremot vänta lite, måste nog måla om och orkar inte riktigt ta tag i det nu. Men det är kul att veta att det alltid finns något att göra.

På onsdag åker min Virris iväg till Sälen för spelning. I TOLV DAGAR. Känns faktiskt väldigt jobbigt, vet inte vad jag ska göra? Som tur är har jag några roliga fester, trevliga människor samt några timmar i frisörstolen att se fram emot under tiden.

Här har vi soffan. Tänkte byta textil och fixa lite kuddar så blir det nog bra! Haha och don't worry, ni ska få bättre bilder, när allt är närmre "klart".



Kommentarer
Postat av: Carro Happis

Så himla fin den är :) måla inte vit!!

2012-02-20 @ 22:58:45
Postat av: Håkan

Undrar en sak.. om den nu är över 100år.. borde den ha blivit målad. Är väl omlackad ett par gånger :P

2012-02-21 @ 00:03:48
Postat av: carrie

håkke ta inte det roliga ifrån mig;)

2012-02-22 @ 10:38:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0